събота, 9 февруари 2013 г.

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти
Студиото за уеб и графичен дизайн "ВЕСИ СТИЛ" започва да предлага изработката на банкови и фирмени карти по нова за България технология. Тя позволява създаването на серии с неограничен брой карти, но с индивидуален дизайн върху всяка от тях. Технологията е подходяща както за изработката на банкови карти, така и на партньорски карти, предоставящи определен статус на собственика си, карти за лоялност в търговски обекти и заведения, различни клубни и членски карти, и други.

Иновативната концепция обединява няколко технологии, предлагани от "J Point Cards" - най-новия бранд на фирма "J Point Group", включително отпечатване на индивидуален дизайн върху всяка карта и ембосиране на име или инициали. Това позволява постигане на пълна персонализация на крайния продукт и съответно – много по-висока степен на удовлетворяване на клиента, който получава една наистина уникална, създадена за него карта.

Самата "ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление, изработени по новата технология.


Повече за ВЕСИ СТИЛ


Дизайнерско студио "ВЕСИ СТИЛ" предлага всички услуги, свързани с дизайна, визуалната идентичност и присъствието в интернет на Вашия бизнес. Екипът на фирмата е гъвкав, отговорен, има креативен подход и е ориентирани към конкретните необходимости и изисквания на клиентите си. Нейните услуги включват уебдизайн, изграждане на уебсайтове, онлайн магазини, CMS системи, оптимизация за търсачки, графичен дизайн, предпечат, печат, както и създаване на цялостната идентичност на Вашата организация. 


Повече информация е достъпна тук: www.vessystyle.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар