събота, 9 февруари 2013 г.

Наградиха специалист от Студио "ВЕСИ СТИЛ" на изложба „Новата София“

Екипът на студио за уеб и графичен дизайн „ВЕСИ СТИЛ“ получи важно признание за своята експертиза в сферата на дизайна и проектантските дейности. Специалистът от студиото инж. Васил Бояджиев беше награден с почетен диплом от кмета на София Йорданка Фъндъкова за участието и приноса му на откриването на изложбата „Новата София“.

Експозицията, чийто организатор за втора поредна година е "Градът Медиа Груп", съвместно със Столична Община, е подредена на пешеходното пространство пред Президенството и хотел „Шератон“ (Ларгото) и ще бъде отворена за посещения до 30-ти септемви. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова също присъства на откриването.
Главният архитект на София Петър Диков подчерта, че изложбата ще бъде не само интересна за жителите на София и нейните гости; а показва и новия начин, по който вече се използва градското пространство в центъра на София след реконструкцията му.
Екипът на "ВЕСИ СТИЛ" застава редом с инициативата и ще подкрепя и бъдещите креативни и оригинални проекти на Столична Община, с участието си в тях.



Няма коментари:

Публикуване на коментар