събота, 6 юли 2013 г.

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса.

видео: БНТ

На 11 март Васил Бояджиев, основател на фирма ВЕСИ СТИЛ, взе участие в предаването „Апартаментът“ по Българската национална телевизия. Васил се включи като представител на новата вълна млади, но успешни български предприемачи, които не се страхуват да стартират бизнес в България и да го развиват със собствени средства, без кредити.

През последните години Васил Бояджиев развива успешно компанията ВЕСИ СТИЛ, фокусирана върху графичен и уеб дизайн, предпечат, уеб разработки, изработка на рекламни материали, предметна реклама и нестандартни рекламни решения, както и цялостна корпоративна идентичност.

Клиенти на фирмата са водещи компании от областта на информационните технологии, бизнес софтуера, фармацията, хранителната промишленост, производството и мебелния бранш.

„Съветът ми към всички млади хора е да опитат. Сигурен съм, че всеки има талант, всеки трябва да вникне в себе си и да разбере какъв е той“ - заяви Васил и добави, че е най-добре младите хора да се опитат да стартират бизнес сега, защото когато са по-млади ще изгубят по-малко, ако бизнесът им не е успешен. „Аз инвестирах изцяло сам в бизнеса си. Днес не дължа на никого нищо. Разчитам на това, което имам, това което постигнам и на хората, с които работя“ - добави предприемачът.

http://www.vessystyle.com/blog/Osnovatelyat-na-Vesi-Stil-uchastie-BNT.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар